Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Κακόν Ψόφο νά’χετε ΨΕΥΤΕΣ Πολιτικοί, Ελληνες-Γερμανοί. Destroying Greece, a VERY profitable German EuroProject

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το ποστ ΔΕΝ είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο. Αφορά τους ΨΕΥΤΕΣ μιζαδόρους . Αποτελεί σημαντική υποσημείωση για το ποστ “Σύμφωνο στήριξης Τραπεζών κατά Ελλήνων εργαζόμενων
English: Click Here – as well as in the main post “ EU resolution good for the Banks, but NOT for the Greeks”.

…Η πρώτη και σημαντικότερη συνέπεια της Ελληνικής κρίσης, ήταν η κατάρρευση του ευρώ κατά 12% σε 3,5 μήνες, δίνοντας το φιλί της ζωής στη Γερμανική οικονομία, με τις νέες παραγγελίες για τα βιομηχανικά της προϊόντα να αυξάνονται δραματικά, προκαλώντας τη μεγαλύτερη ανάπτυξη της βιομηχανικής δραστηριότητας στη Γερμανία από τον Ιούνιο του 2007.

Η ελληνική κρίση δεν αποδεικνύεται σωτήρια μόνο για τη Γερμανία αλλά και τη Γαλλία και για ολόκληρη την ευρωζώνη, με τα οικονομικά στοιχεία γι’ αυτήν να βελτιώνονται για πρώτη φορά από την αρχή της ύφεσης και όπως παραδέχτηκε η ίδια η υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, Christine Lagarde, χάρη στην Ελλάδα η Ευρώπη έγινε πιο ανταγωνιστική, χωρίς οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να χρειαστεί να ζητήσουν από την ΕΚΤ να παρέμβει.

Επιπροσθέτως, η Ελλάδα διασύρθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα και για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου με υψηλό χρέος, ανοίγοντας το δρόμο για τη λήψη πολύ σκληρών μέτρων και αλλού, ώστε να εξασφαλιστούν απόλυτα τα συμφέροντα του έξυπνου χρήματος.

Έτσι, όσο η Ελλάδα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο ζητώντας, χωρίς αποτέλεσμα, αλληλεγγύη και στήριξη από τους ευρωπαίους εταίρους της, αυτοί έβγαιναν κερδισμένοι από την κρίση της και δεν είναι καθόλου τυχαίο πρωτοσέλιδο μεγάλης γαλλικής εφημερίδας με τη σχετική συνέντευξη της Γαλλίδας υπουργού οικονομικών και τίτλο, ‘Ευχαριστούμε Ελλάδα’.

Τέλος, όσον αφορά στη συμφωνία για παροχή ‘διπλής βοήθειας’ [της 25-3-2010] αυτή εξυπηρετεί, πρωτίστως, τα συμφέροντα της Γερμανίας και των τραπεζιτών του ΔΝΤ και δευτερευόντως τη Γαλλία και τα υπόλοιπα κράτη της ευρωζώνης αλλά σε καμία περίπτωση αυτά της Ελλάδας, η οποία μπαίνει σε μία νέα φάση οικονομικής υποδούλωσης…”

E, ναι. Και….  Ποιός τα έγραψε όλα αυτά;
ΕΚΤΑ (Ελληνική Κοινότητα Τεχνικής Ανάλυσης)
ΕΚΤΑ (Ελληνική Κοινότητα Τεχνικής Ανάλυσης) - κλικ στην εικόνα για πληροφορίες
Το συγκλονιστικό αυτό άρθρο του κ. Πάνου Παναγιώτου, το βρήκα χθες. Μετέφερα εδώ τα πιο σημαντικά συμπεράσματά του, από τη μέση και κάτω του πρωτότυπου Εδώ.Υπάρχουν κι άλλα άρθρα, με παρόμοια συμπεράσματα. Π.χ.
Στη διεθνή πρακτική έχουμε πολλές χώρες που κατά καιρούς αρνήθηκαν να πληρώσουν τους δανειστές τους, χωρίς να κηρύξουν πτώχευση. Μάλιστα στο διεθνές δίκαιο υπάρχει πρόβλεψη για την μονομερή άρνηση μιας χώρας να πληρώσει τα χρέη της, όταν συντρέχουν τρεις λόγοι: (α) Ο δανεισμός έγινε με ανήθικο και παράνομο τρόπο. (β) Τα δάνεια δεν χρησιμοποιήθηκαν προς το συμφέρον του λαού και της χώρας. (γ) Οι δανειστές γνώριζαν πολύ καλά ποιους δάνειζαν και για ποιο σκοπό. Στη βάση αυτής της ρήτρας του διεθνούς δικαίου, που αποκαλείται odious debt ή απεχθές χρέος, αρνήθηκαν πολλές από τις νεοαπελευθερωμένες χώρες να πληρώσουν τα χρέη της αποικιοκρατίας, των δικτατορικών και βασιλικών καθεστώτων που ανατράπηκαν, αλλά και των διεφθαρμένων κυβερνήσεων…
Η Διεθνής Διαφάνεια (Transparency International) είναι μία οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε από τους παγκοσμίως μεγαλύτερους διεφθαρμένους – δηλαδή, από όλες τις μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις του κόσμου, οι οποίες είναι «βυθισμένες» σ’ αυτήν (στο «βούρκο» της). Πρόκειται ακριβώς για το ίδιο, σαν να αναθέτει κανείς σε μία αλεπού την εποπτεία της διαφύλαξης ενός «ορνιθοτροφείου», παρακαλώντας την ταυτόχρονα να απολυμαίνει το χώρο μεθοδικά – θανατώνοντας τα ποντίκια (μυοκτονία), τα οποία τρέφονται με το, απαραίτητο για τις όρνιθες, καλαμπόκι.”

Η παραπάνω περιγραφή της «Διεθνούς Διαφάνειας» προέρχεται από τη γαλλίδα δημοσιογράφο Christian de Brie, η οποία ερεύνησε την οργάνωση το 2003, για την εκπομπή της με τον τίτλο: «Λευκά κουστούμια – Μαύρα ταμεία»… – ΟΚ? Ε, δείτε τώρα ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ Ελληνες πολιτικοί, μαζί με… άλλα λαμόγια, συμμετέχουν στον Ελληνικό Τομέα της οργάνωσης “Διεθνής διαφάνεια (Hellas)” ΕΔΩ ! :mrgreen:   Ενα άλλο ποστ, στο ίδιο θέμα είναι: Η αδιαφανής… “Διεθνής Διαφάνεια”!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου